Recensies

Onderstaande recensies zijn door onze klanten geschreven. Uit respect voor de privacy vermelden wij geen achternamen. De klant heeft zelf de keuze om al dan niet een foto te plaatsen.

Waardering: 5 uit 5.

Wij zijn Gerda en Daniël, een jong gepensioneerd koppel. De laatste 10 jaar hebben wij reeds in verschillende financiële projecten met Stijn samengewerkt en hebben steeds goede ervaringen tot op heden, zowel qua service voor de afwerking van de formaliteiten die bij zo’n project nogal eens komen opdagen, als qua betrouwbaarheid van de informatie die we vooraf kregen.
Gerda & Daniël

Reeds verschillende vastgoedtransacties gedaan met Stijn Dhollander. Professioneel, deskundige uitleg, efficiënt en toch altijd het gevoel dat we geen nummer zijn. Top kwaliteit!
Jacques V.

Bij alle projecten van Stijn wordt er steeds duidelijk informatie gegeven betreffende het project zowel i.v.m. de totale kostprijs als i.v.m. de afwerking en ook i.v.m. het te verwachten nettorendement.
Je kan altijd 7/7 terecht met je vragen bij Stijn Dhollander.
Hij is altijd bereid om thuis langs te komen. Bij problemen helpt hij een oplossing te vinden.
Geert & Mieke.

Toen wij de beslissing hadden genomen om te gaan beleggen in een zorgvastgoedproject, kwamen wij in contact met Dhr. Stijn Dhollander van Investment-Assist. Van in het begin was er een vlot contact met Stijn en hadden wij een goed gevoel. Op een correcte en duidelijke manier werd door Stijn gecommuniceerd over de aankoopprijs, de kosten, het rendement… Ook toen er zich een probleem stelde, liet hij ons niet in de kou staan, maar werd er door hem op een adequate manier naar een oplossing gezocht.

Conclusie: onze samenwerking met Investment-Assist en in het bijzonder met Dhr. Stijn Dhollander, hebben wij als zeer positief ervaren. Absolute aanrader wanneer u beslist om iets te kopen of te verkopen!
Laurent & Myriam

Zeer goede ervaringen met Investment-Assist en met Stijn Dhollander in het bijzonder. Geen loze beloften, maar een realistische voorstelling van wat je als investeerder mag verwachten. En de formaliteiten worden keurig voor de klant geregeld. Prima ervaring!
Chris & Firmin

Door een advertentie in de Zondagskrant kwamen wij in contact met Stijn Dhollander op een infosessie. We waren op zoek naar een investering met huurgarantie. Door de deskundige informatie die we van Stijn kregen zijn we er in geslaagd iets naar onze normen te vinden.
Stijn is een man van zijn woord en een aangenaam persoon om met samen te werken.
We wensen hem verder alle succes toe.
André & Christine

De samenwerking met Stijn liep van een leien dakje. Hij gaf ons deskundig advies over de investering in een klare, verstaanbare taal. Ook was hij steeds bereikbaar via mail of telefoon indien we nog bijkomende informatie wouden. Nooit was het hem teveel. Gewoon TOP!
Marc en Marleen

Wij bevelen Stijn ten zeerste aan omwille van zijn correcte informatie, zijn persoonlijke begeleiding, zijn immer beschikbaarheid bij elke aankoop van een vastgoedproject.
Dirk & Christine

Wenst u ook een recensie te plaatsen?
Laat het ons weten via onze contactpagina of via info@investment-assist.be

Alvast bedankt!