Project De IJsbeer Nevele

moderne en energiezuinige residenties te koop in Nevele

Residentie IJsbeer is gelegen buiten de dorpskern, in een groene omgeving. De perfecte plaats om kinderen
groot te brengen. Ze kunnen er buiten spelen en met de fiets of te voet naar school. Er is geen druk verkeer, enkel een rustige buurt waar ook voor kinderen een plaats is.

Maar ook voor oudere generaties vormt de site een gedroomde woonplaats. De ligging is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol, hedendaags appartement in een groene streek.

Een appartement van Residentie IJsbeer kopen, is investeren in een appartement met een bijzonder laag energiepeil. Dat komt omdat we bouwen volgens de BEN-norm (Bijna Energie Neutraal). Door heel goed te isoleren en individuele zonnepanelen te voorzien, houden we de energiefactuur laag.

een interieur volledig ingericht op maat

In elk appartement voorzien we een hoogwaardige afwerking met traditionele, duurzame topmaterialen. We luisteren graag naar onze klanten en willen dan ook weten wat hun wensen zijn. Indien u graag iets verandert aan de afwerking en inrichting die we voorzien, dan kan dit altijd besproken worden. We zijn flexibel en kunnen alle ruimtes op uw maat inrichten.

een groene oase op een boogscheut van de dorpskern

Nevele is een rustige, groene gemeente die ook wel ‘een kruispunt van landelijke wegen’ wordt genoemd. Er zijn heel wat uitgestippelde wandel- en fietsroutes zodat u zich vanuit het centrum in geen tijd in de natuur bevindt. Met de Leie nabij waant u zich al snel op vakantie en is ontspanning nooit ver weg.

gebouw 1

Dit gebouw omvat 16 wooneenheden met oppervlaktes tussen 93 en 129 m². De 6 appartementen op het gelijkvloers beschikken over een terras en privétuintje omheind door een beukenhaag. De terrassen op de eerste en tweede verdieping hebben een oppervlakte tussen 10 en 24 m² en bevinden zich voor- en /of achteraan. Op de eerste verdieping zijn er 5 appartementen met 2 slaapkamers, op de tweede verdieping bevinden zich 5 penthouses met 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben een privéberging en parkeerplaats in de kelder, waar ook fietsen gestald kunnen worden.

gebouw 2

Dit gebouw bevat ook 16 appartementen met dezelfde verdeling en oppervlaktes als bij gebouw 1. Er zijn eveneens privétuintjes op het gelijkvloers en 1 of 2 terrassen op de verdiepingen. Ook voor de bewoners van deze appartementen zijn er ondergronds parkeerplaatsen en bergingen voorzien.

 

 

Interesse?

0472 53 44 53 of info@investment-assist.be