Prinsenhof te Ronse

Online presentatie (webinar)
donderdag 11 februari 2021 om 19u00
donderdag 18 februari 2021 om 19u00

Inschrijven voor vrijblijvende online presentatie

Zorgeloos investeren in zorgvastgoed

Herstelcampus Prinsenhof biedt alles waar personen met én zonder zorgbehoefte nood aan hebben. De gloednieuwe zorgflats zijn volledig uitgerust om na een verblijf in het ziekenhuis in alle rust te herstellen. Maar ook voor investeerders is dit een interessant project. Herstelcampus Prinsenhof is hét antwoord op de groeiende vraag naar zorgvastgoed. Ontdek deze unieke kans om uw geld zorgeloos, rendabel en veilig te laten renderen. 

VANAFPRIJZEN VANAF
4,30%op lange termijn€ 161.240
nettorendementgewaarborgde inkomstenexclusief kosten & btw

Herstelcampus Prinsenhof
Met zorg gebouwd

Campus Prinsenhof beschikt over een gezellige brasserie met een ruim terras en een grote tuin. Op het groene domein bevinden zich nog twee conciërgewoningen, een zwembad en een kinéruimte. Ook werd er gedacht aan voldoende parkeerplaatsen en een fietsenstalling. En uiteraard mag een uitstekende keuken niet ontbreken! De stijlvol ingerichte zorgflats van Herstelcampus Prinsenhof hebben allemaal hun eigen sanitair. Het volledige ontwerp van dit project werd aangepast aan de noden van gasten met een zorgbehoefte, zodat iedereen er zich thuis voelt.

Een maatschappelijk verantwoorde investering

Een slimme locatie

Locatie is altijd een belangrijke factor bij vastgoed, maar de ligging speelt een nóg grotere rol bij herstelcentra.
Iedereen – ook gasten met een beperking – moet het verblijf vlot kunnen bereiken. Daarnaast moet het ziekenhuis dichtbij zijn. Herstelcampus Prinsenhof werd daarom gebouwd vlak bij AZ Glorieux. Op wandelafstand vindt u eveneens de Grote Markt en het station van Ronse.

Interesse?

0472 53 44 53 of info@investment-assist.be

(1) Voorwaarden op aanvraag
(2) Gemiddeld op 28 jaar, zonder financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Gewaarborgd door promotor gedurende de looptijd van het contract.
(5) Volgens de huidige regelgeving, voorwaarden op aanvraag.