Project Roobeekpark Ardooie

Investeren in de flats levensloopbestendig wonen in de Residenties Lijsterbes, Magnolia of Populier is investeren in uw toekomst. U koopt als investering om te verhuren of om op een dag zelf in te komen wonen of eventueel uw kinderen of kleinkinderen… de flats zijn geschikt voor jong en oud.

Investeringsvastgoed Roobeekpark Ardooie Investment-Assist.be

Ze beschikken over heel wat troeven … zo zijn ze ingeplant in het Roobeekpark, een site die ook nog een woonzorgcomplex en assistentiewoningen omvat. De flats kijken uit op een natuurgebied en liggen op wandelafstand van de kerktoren van Ardooie. Bank, bakker, apotheek, supermarkt,… alles bevindt zich op wandelafstand.

De drie residenties staan ondergronds in verbinding met het volledige Roobeekpark. Zo bevinden zich het restaurant, het zwembad, het kapsalon en andere faciliteiten van Residentie Hardoy op een paar stappen van uw flat.

De afwerking van uw flat bepaalt u zelf mee. Kopers krijgen namelijk een budget waarmee ze in de toonzaal van de leverancier hun keuze kunnen maken van o.a. keuken, sanitair en vloerbekleding.

Beeldmateriaal

Deze diashow vereist JavaScript.

Interesse in een vrijblijvend bezoek modelappartement?

0472 53 44 53 of info@investment-assist.be