Binnen de 2 weken VERKOCHT!

VILLA – ST.-ANDRIES – TOP LOCATIE!

Zéér recent gerenoveerde villa 2017 nieuw te koop!
*** TOPLIGGING ***

Rustig gelegen op een oppervlakte van 1300m². Deze villa werd zowel binnen als buiten gerenoveerd met de beste materialen in een hedendaagse en tijdloze stijl. De plafondhoogte van 2m90 in het leefgedeelte geeft een uitzonderlijk ruimtegevoel.
De enorme leefkeuken (merk) van 30m2 dient als centrale plaats en staat in verbinding met living en terras. Qua toestellen komt u niks te kort! Een Bora-inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, 2 combi ovens (oven – microgolf & oven – steamer), grote koelkast met vriesvak, quasi geruisloze vaatwasser die de resterende tijd op uw vloer projecteert, enz… Kastruimte komt u zeker niet te kort! Daarnaast werd aan details gedacht, zoals usb-poorten aan het eiland & een laadstation voor smartphones & tablets,…

Een intuïtief beveiligingssysteem (Verisure) garandeert uw inbraakpreventie van kelder tot zolder. Via uw app heeft u de volledige controle over de woning. Heeft u een raam of deur vergeten te sluiten… dan krijgt u meteen een melding.

De living van 50m² met prachtige openhaard straalt klasse en rust uit. De authentieke parket samen met witte muren en zwarte ramen zorgen voor een tijdloze stijl. Alle bekabeling voor 10 luidsprekers is bij de renovatie voorzien vanuit 1 centraal punt naar zowel living als keuken.

De inkomhal omvat een toilet met vestiaire. De verlichting gaat automatisch aan en uit via bewegingsmelders. De volledig woning is voorzien van LED-inbouwspots die dimbaar zijn in keuken, living en slaapkamers.

Verder is er de master bedroom annex dressing en tweede slaapkamer met kleine badkamer en toilet. Via een kleine aanpassing kan de dressing terug omgebouwd worden tot slaapkamer. Echter alle voorzieningen (verwarming/water/afvoer/elektriciteit/internet) zijn getroffen om boven tot 2 extra slaapkamers/praktijk te installeren. Ook in de slaapkamers is er internet voorzien voor zowel computer als smart-tv aan de muur.

De badkamer omvat een dubbele wastafel, inloop regendouche en groot ligbad.

Het volledige gebouw is onderkelderd, bestaande uit een garagegedeelte met daarnaast nog 2 extra voorraadkelders met toegang naar de tuin achteraan.

Buiten kunt u genieten van een zuidgericht terras van 110m² met een overdekking van 4 op 8 meter. Deze Cube-overdekking van Winsol kan geopend en gesloten worden met een afstandsbediening. Zo hoeft u nooit nog een BBQ te annuleren omwille van het weer, want het systeem is regenbestendig en kan geïnclineerd worden waardoor de regen afloopt via goten. Onder de overdekking is stroom en water voor een buitenkeuken voorzien.

Bij de renovatie werden zowel leidingen voor elektriciteit, wateraanvoer en -afvoer, verwarming (nieuwe hoge-rendementsketel gas) allemaal vernieuwd. De riolering is klaargemaakt voor aansluiting aan een gescheiden afvoer met wachtputten.

Kortom u koopt een villa die klaar staat voor de toekomst!

Online op Immoweb – code 8180542