De Gondel te Gontrode (Melle)

Maatschappelijk verantwoord investeren in zorgvastgoed

Het project werd in maart 2022 opgeleverd en vormt een permanente thuis voor 23 mensen met een beperking. Uitbating is voorzien door de professionele partner Zorgdorpen die jaren ervaring hebben in het beheren van dergelijke zorgsites. Het groene kader en de nabijheid van het openbaar vervoer maken van deze locatie een aantrekkelijk geheel.
Binnen een straal van 10 km bevinden zich tal van ziekenhuizen die voor instroom
kunnen zorgen.
Woonassistenten staan in voor de ondersteuning van de bewoners. Naast deze woonvoorzieningen biedt De Gondel ook plaats voor een cafetaria en multifunctionele ruimtes voor de organisatie van animatie of activatie (workshops).

“Maatschappelijk verantwoord investeren, hoe doe ik dat?”

In 2020 stonden er 16.000 mensen met een beperking op een wachtlijst voor de beloofde subsidies van de Vlaamse regering. Het befaamde “rugzakje” geraakt echter
moeizaam tot bij de zorgbehoevenden. Met een investering in Zorgcampus De Gondel draagt u uw steentje bij aan de oplossing voor huisvesting voor mensen met een
beperking, gecombineerd met een mooi rendement.
De waarde van uw vastgoed is verzekerd omwille van de wachtlijsten voor personen met een beperking. Uw huurinkomsten zijn niet afhankelijk van de bezettingsgraad!

Huurgarantie
De uitbater garandeert 30 jaar alle huuropbrengsten ongeacht de bezettingsgraad. Geen kosten qua onderhoud & herstelling gedurende 30 jaar.
VZW De Heide, neemt alle zorgen op zich en zorgt voor verhuur, beheert alsook alle administratieve, technische en financiële beslommeringen van uw investering.
U geniet van alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen.

3,10% nettorendement zonder financiering
Geen onroerende voorheffing.
Huurinkomsten vrijgesteld in de personenbelasting. (fiscale ruling in aanvraag)
Inflatie bestendig: huurinkomsten jaarlijks geïndexeerd.

Info & bezoek inplannen
Wenst u meer informatie over ons investeringsproject Zorgcampus De Gondel en/of wenst u een bezoek in te plannen?

Laat het ons zeker weten:
0472 53 44 53 of info@investment-assist.be