infosessie Investment-Assist – nieuwe vorm van sociaal investeringsvastgoed – was een succes!

Dank u voor uw aanwezigheid en interesse in onze infosessie over een nieuwe vorm van vastgoedinvestering mét huurgarantie op lange termijn.
Vanaf een all-in verkoopprijs van slechts € 167.500 kunt u reeds volwaardig eigenaar worden van een nieuwbouwvastgoed in Brugge. 

Een project met zekerheid voor verhuur én garantie voor een zorgeloze investering.

sociaal investeringsvastgoed Zorgdorpen

 

 

Zorgdorpen is een netwerkorganisatie voor personen met een zorgvraag die tijdelijk of permanent wensen ondersteund te worden.En bieden aan deze personen een integrale hulpverlening aan die op maat is van de bewoner.

Zorgdorpen wilt de personen met een zorgvraag aanzetten om (opnieuw) in beweging te komen of in beweging te blijven en dit in geest en lichaam. Ze hebben hierbij oog voor het plaatsen van zorgvraag in het leven van de bewoner. Dit doen ze met heel veel zorg voor de intimiteit van de cliënt.

 

Meer info

Interesse, maar u kon niet aanwezig zijn… géén nood! We komen graag tot bij u om deze nieuwe vastgoedinvestering voor te stellen. Contacteer ons via telefoon of email voor een afspraak. https://investment-assist.be/contact/

Investment-Assist infosessie Zorgdorpen Brugge Welkom op onze infosessie van Investment-Assist en Zorgdorpen Investment-Assist infosessie Zorgdorpen Brugge - Oud Gemeentehuis Varsenare Infosessie Investment-Assist met gastspreker Zorgdorpen Investment -Assist en & Zorgdorpen